Tisdag 7 maj 09.00-17.00
Onsdag 8 maj 09.00-16.00

Stockholm
Arne Beurlings Torg 5, 164 40 Kista

Upptäck kvalitetsprodukter från Småland när Zero Interiör ställer ut

Zero Interiör bildades 1978 och gör unika produkter inom belysning med ett säreget formspråk. Du träffa dem på Light & Design den 7-8 maj 2024!

Berätta kort om ert företag!
Zero Interiör AB grundades 1978 med visionen att skapa unika armaturer för en designintresserad publik. Dessa produkter, i kombination med en djup förståelse för hur man på bästa sätt belyser offentliga inomhus- och utomhusmiljöer, är kärnan i vår identitet. Redan från start har vårt skapande av unika produkter hyllats i både Sverige och utomlands, tack vare våra ledstjärnor: kvalitet, miljövård och innovation.

Vad gör er unika på marknaden?
Vår lokala förankring och tillverkning. Med hjälp av detta har vi byggt upp långsiktiga relationer med kunder och leverantörer som är avgörande för oss. Mer än 80 % av tillverkningen sker inom en 20 milsradie från Nybro i Småland och all montering sker i våra verkstadslokaler i Nybro. Vi har genom åren, med hjälp av externa formgivare, även lyckats fånga upp en unik designprofil och ett säreget formspråk kopplat till våra produkter, med målet att skapa igenkänning och trygghet för våra kunder. Zero har även genom åren låtit specialtillverka, restaurera och återbruka produkter till särskilt kundanpassade projekt, vilket har blivit en självklar service att erbjuda våra kunder.

Vad kan man förvänta sig av ert deltagande på mässan?
Vårt deltagande öppnar upp en möjlighet för besökarna att kunna betrakta ett urval av våra nyheter för 2024, interiört som exteriört.

Varför tycker ni det är viktigt att ställa ut på Light & Design?
Vi anser att det är av stor vikt att hela tiden vara tillgängliga för våra kunder och samtidigt visa på vårt engagemang för belysning. Att ställa ut på Light & Design ger oss möjlighet att på plats underhålla, fördjupa och skapa nya relationer. Vi anser även att detta ger oss utrymme för givande diskussioner gällande formspråk, design, återbruk och samtliga aspekter rörande visuell komfort och ljustekniska egenskaper.

Vad ser ni fram emot mest med ert deltagande på mässan?
‌Att låta inspirera besökarna och öppna upp för givande dialoger med vad som är aktuellt inom branschen.

Light & Design arrangeras den 7-8 maj 2024 på Kistamässan i Stockholm.

Läs mer här!