Light & Design flyttar till
Kistamässan 7-8 maj 2024

Den 7-8 maj 2024 lanseras en ny mötesplats i Stockholm under namnet Light & Design, skapad för att förena den nordiska belysnings- och designbranschen. Konceptet har framgångsrikt varit en konferens sedan 2016 och kommer nu bli en renodlad mässa, där belysningsbranschen står i fokus.

Group 106
Group 107

På mässgolvet förenas utställare och besökare över sina gemensamma nämnare för att uppleva framtidens produktsortiment inom all typ av belysning. Under tydliga fokusområden skapas ett affärsklimat för att möjliggöra effektiva möten mellan rätt personer. Vi vet om att din tid är värdefull och vill ta så lite som möjligt av den. Vi tror på att skapa relevans för dig som besöker och att det ska vara lätt att hitta rätt!

Besök oss i Stockholm

Light & Design kommer att arrangeras den 7-8 maj 2024 på Kistamässan, Stockholm. Vi vill möjliggöra produktlanseringar på den nordiska marknaden från våra utställande företag, vilket innebär att du som besöker får ta del av allra senaste inom belysning på plats.

Varmt välkommen att besöka en toppmodern
mötesplats för belysningsbranschen!

På Light & Design sätter vi den nordiska belysnings- & designbranschen i främsta rummet och låter hela branschen samlas för att uppleva nya sätt att se på ljus och för att nätverka med jämlikar. Det är hög tid för belysningsbranschen att få stå i rampljuset!

Utöka ditt
kontaktnät

Light & Design är en mötesplats som skapar rätt förutsättningar för dig via effektiv matchmaking så att du kan expandera din verksamhet.

Hundratals
nyheter

Som Nordens enda belysningmässa får du som besökare vara bland dem första att uppleva branschens nya produktlanseringar. 

Få inblick i
branschens framtid

Låt dig inspireras på våra seminarium och unika work-shops! På plats ser vi till att du kan utbilda dig ytterligare inom belysningsbranschens senaste trender.

Psst...Missa inte !

Parallellt med Light & Design går Elmässan Göteborg- Nordens största mässa inom elinstallation, belysning och fiber.

Group 76