vanliga frågor

FAQ för besökare

Svaren på de vanligaste frågorna kan du hitta nedan.

Generell info

Onsdag 16 oktober 9.00-17.00
Torsdag 17 oktober 9.00-16.00

Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5
164 40 Kista

Du hittar boendealternativ här.

Kistamässan har ett fantastiskt läge mellan Stockholm och Arlanda. Hit tar man sig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, bil eller buss. Med tåget tar det 12 minuter från Stockholm Central och från Arlanda flygplats tar det 20 minuter. Från Stockholms central tar resan med pendeltåg 18 minuter och med tunnelbanans blå linje tar det ca 20 minuter. 

OBS! Just nu har vi reducerade parkeringsmöjligheter på grund av ett större infrastrukturprojekt som leds av Stockholm Stad och Trafikverket.
Vi uppmuntrar därför alla att i allra möjligaste mån åka kollektivt när ni besöker Kistamässan. Planera din resa här.

Mer information här.

Shuttlebussar:
Shuttlebussar går mellan Jan Stenbecks torg, Kistagallerian (Östra sidan) till huvudentrén på Kistamässan under båda mässdagarna.

På plats

Bevakad garderob finns på plats på mässan.

OBS! Just nu har vi reducerade parkeringsmöjligheter på grund av ett större infrastrukturprojekt som leds av Stockholm Stad och Trafikverket.
Vi uppmuntrar därför alla att i allra möjligaste mån åka kollektivt när ni besöker Kistamässan. Planera din resa här.

Mer information här.

PARKERINGSTAXA
Avgift alla dagar 00-24

  • 50kr per påbörjad tim
  • 150kr för 12 timmar
  • 200kr för 24 tim

Parkeringsautomaterna accepterar både betalkort och sms. Ej kontanter.

Husdjur får inte följa med in på Kistamässan. Det gäller dock inte ledarhundar.

Våra restauranger på Kistamässan drivs av vår partner KM Restauranger. De satsar på närproducerade och ekologiska råvaror. Deras menyerna har tonvikt på skandinavisk mat, men influenser från världens alla hörn.

Den fasta restaurangverksamheten är placerad i anslutning till hall 1 och har plats för 320 personer, i vår Bistro utanför hall 2 finns 150 platser. Inne i hallen finns ett café och enklare matservering.

Utanför Kistamässan finns ett flertal restauranger som serverar lunch. Bland annat Sushirestaurangen SUSHI by KYOTO, Frankies som har pizza, pasta och hamburgare samt Restaurang Upper East som serverar lunch dagligen med en kött, en fisk och en vegetarisk rätt.

Seminarieprogram

Nej, normalt sätt inte. Behöver du anmäla dig till seminariet kommer det tydligt att vara utmärkt under seminariepunktens beskrivning.

Entrébiljett

Om du har angett felaktig information kan du registrera dig som besökare igen med rätt information eller mejla marcus.jarplind@easyfairs.com så hjälper han dig.

Din biljett skickas till din e-post vid bokningstillfället, sök efter e-postadressen noreply@ndc.easyfairs.com

Om du fortfarande inte kan hitta din biljett kan du maila marcus.jarplind@easyfairs.com så hjälper han dig.

Du kan inte överföra din entrébiljett eftersom den är personlig. Det är dock möjligt att bjuda in kollegor utan kostnad. När de registrerar sig som besökare får de en egen personlig entrébiljett.

bli först med det senaste

Signa upp på
vårat nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var först med att ta del av nyheter, erbjudanden och de senaste trenderna inom branschen. Enkelt och snabbt – missa inte chansen!