besök oss i stockholm

Den nordiska belysnings- & designbranschen i främsta rummet

Light & Design är mötesplatsen som för samman arkitekter, ljusdesigners, projektledare, visual merchandisers och många fler med nordens främsta leverantörer av professionell och innovativ belysningsteknik. 

Här kommer ett smakprov på det du får av ditt besök på Light & Design:

  • Kostnadsfria seminarier som håller dig uppdaterad om det senaste i branschen.
  • Innovativa utställare med produkter inom ljusstyrning, hållbar belysning och teknik.
  • Inspirerande möten med personer från branschens alla hörn. Utvecklas både som person och i din yrkesroll genom givande samtal.

unik upplevelse på mässan

Kliv in i våra showrooms

På Light & Design har du möjlighet att uppleva ljusets effekt direkt i en levande miljö. I våra tre showrooms, Teknisk & offentlig belysning, hållbar belysning och designbelysning har utställarna placerat sina produkter så autentiskt som möjligt. Tillsammans bildas en plats där dina sinnen väcks till en ny nivå.

Hitta leverantörer
& partners

Rätt människor på rätt plats- Light & Design är en mötesplats som gör det möjligt för dig att både vårda samt expandera din verksamhet.

Ta del av nyheter
& trender

Ta del av de senaste trenderna i och låt dig inspireras av såväl nya produkter som framgångsrika case i branschen.

Delta i våra exklusiva
workshops

För dig som vill skapa många värdefulla möten finns alla möjligheter. Knyt nya kontakter och nätverka med dina branschkollegor för att få ut maximalt av den fysiska mötesplatsen.

Produktområden

På Light & Design möter du de främsta leverantörerna under ett tak. Utvecklingen i branschen går i en rusande takt och är nödvändig för att möta framtidens krav på hållbara och effektiva lösningar. Upptäck de senaste produkterna, innovationerna, materialen och tekniken för att se hur belysningsbranschen rör sig framåt.

Belysning

För en ljusare morgondag. Ljuset är en grundpelare i vårt samhälle och påverkar varje aspekt av våra liv. Från att vara centralt i konst och form och bidra till människans välmående till att öka säkerheten och tryggheten. Här får du förkovra dig inom allt som rör professionell belysning, centralt är inomhus- och utomhusbelysning för den offentliga miljön.

– Inomhusbelysning
– Utomhusbelysning

Teknik

Hur ser framtidens belysningsteknik ut?
Vad driver belysningsinnovationen bakom smart belysning och hur kan vi använda den på bästa sätt? Få svaren på Light & Design

– Ljusstyrning
– Belysningsteknik

Design

Light & Design handlar inte bara om de senaste produkterna. Här sätts även stort fokus på det som ligger till grund för produkttillverkningen. Hur skapar vi en hållbar industri där återbruk är en ledstjärna och utformning sker genom miljövänliga material? På Light & Design diskuteras framtidens bransch.

– Återbruk & hållbar belysning
– Utformning och material

Vi är ett smart event

Du som besökare får vid ankomst en smart namnbricka. Den är utrustad med ett chip som gör att du enkelt kan scanna de montrar som du är intresserad av. Du behöver inte längre samla på visitkort, ett mail skickas istället automatiskt till dig innehållande dina favoriter!

nyheter

Senaste nytt från mässan

bli först med det senaste

Signa upp på
vårat nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var först med att ta del av nyheter, erbjudanden och de senaste trenderna inom branschen. Enkelt och snabbt – missa inte chansen!