besök Light & Design

Light & Design är mötesplatsen skapad för att förena den nordiska belysnings- och designbranschen. 2024 gör mässan premiär efter att ha varit en framgångsrik konferens i många år.

Här får leverantörerna goda möjligheter till att nätverka, göra affärer men framförallt – visa upp och lansera sina produkter på den svenska marknaden.

Group 113

Unik upplevelse på mässan – kliv in i våra miljöer

På Light & Design den 7-8 maj har du som besökare möjlighet att uppleva ljusets effekt direkt i en levande miljö. I våra tre miljöer har utställarna placerat sina produkter så autentiskt som möjligt. Tillsammans bildas en plats där dina sinnen väcks till en ny nivå.

Teknisk och offentlig belysning

Hur gestaltas ljuset i det offentliga rummet på bästa sätt? Här är fokus på belysningsstyrning och innovativa lösningar.

Hållbar
belysning

Här finns belysning för framtiden. Se de senaste lösningarna inom miljövänliga och energieffektiva komponenter.

Designbelysning

Kliv in i denna miljö och upplev de senaste från den nordiska designmarknaden. Inspireras av alla vackra verk!

Bredda ditt kontaktnät

Bredda ditt kontaktnät – smart, enkelt och effektivt

Smart Badge, ditt digitala visitkort. Den här mässan använder smart badge-teknik. Det innebär att när du håller din badge mot läsarna, som är placerade runt om på mässan, registreras det vilka montrar du besökt så att vi ska kunna skicka en summering av din dag. Du får digital information om de utställare du visat intresse för och ditt digitala visitkort kommer att delas med dem. Enkelt, snabbt och miljövänligt!

Vill du ställa ut?

Det är hög tid för belysningsbranschen att få stå i rampljuset! Har du innovativa lösningar som du vill nå ut med till rätt målgrupp? Låt oss hjälpa dig med din mässupplevelse!