om oss

Nordens enda mötesplats för belysnings-och designbranschen

Light & Design är mötesplatsen skapad för att förena den nordiska belysnings- och designbranschen. 2024 gör mässan premiär efter att ha varit en framgångsrik konferens i många år.

Här får leverantörerna goda möjligheter till att nätverka, göra affärer men framförallt – visa upp och lansera sina produkter på den svenska marknaden.

Group 113

Unik upplevelse på mässan – kliv in i våra miljöer

På Light & Design den 7-8 maj har du som besökare möjlighet att uppleva ljusets effekt direkt i en levande miljö. I våra tre miljöer har utställarna placerat sina produkter så autentiskt som möjligt. Tillsammans bildas en plats där dina sinnen väcks till en ny nivå.

För dig som besökare

Letar du efter nya produkter inom teknisk, hållbar eller designbelysning? Vill du lära dig mer om ljusstyrning, innovationer och inspireras av det senaste i branschen? Då har du kommit rätt!

Vill du ställa ut?

Det är hög tid för belysningsbranschen att få stå i rampljuset! Har du innovativa lösningar som du vill nå ut med till rätt målgrupp? Låt oss hjälpa dig med din mässupplevelse!

En mässa skapad
av teamet bakom Elmässan

Light & Design började som en konferens på Elmässan i Stockholm, elbranschens självklara mötesplats. Efter några succéartade år såg vi behovet av att expandera konceptet till en egen mässa, och där är vi nu. Vi som jobbar med Elmässan är glada att välkomna er till denna nya arena där belysningsbranschen får stå i rampljuset!

ett smart event

Bredda ditt kontaktnät

– smart, enkelt och effektivt

Smart Badge, ditt digitala visitkort. Den här mässan använder smart badge-teknik. Det innebär att när du håller din badge mot läsarna, som är placerade runt om på mässan, registreras det vilka montrar du besökt så att vi ska kunna skicka en summering av din dag. Du får digital information om de utställare du visat intresse för och ditt digitala visitkort kommer att delas med dem. Enkelt, snabbt och miljövänligt!

vi presenterar stolt

Våra partners

Light & Design är den enda mötesplatsen i Norden som belysnings-och designbranschen kan kalla sin egen. Vi byggs för och av branschen och skapar mötesplatsen tillsammans med tongivande partner.

Tidskriften RUM

Mässan görs med hjälp av Tidskriften RUM. Tidskriften RUM är ett nätbaserat magasin som rapporterar, reflekterar och inspirerar kring arkitektur, design, inredning och trädgård.

“Vill man vara någon inom belysning så är man med där det händer, så självklart är vi med på Light & Design.”

pär-ove andersson 

Annonsansvarig, Tidskriften RUM

Branschaktuellt

Branschaktuellt gör vår officiella mässtidning.

Branschaktuellt är en av Sveriges största branschtidningar och finns med på listan över Sveriges Gasellföretag. Nu är det klart att de går in som partner till mässan och formar vår officiella mässtidning.

bli först med det senaste

Signa upp på
vårat nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var först med att ta del av nyheter, erbjudanden och de senaste trenderna inom branschen. Enkelt och snabbt – missa inte chansen!