Tisdag 7 maj 09.00-17.00
Onsdag 8 maj 09.00-16.00

Stockholm
Arne Beurlings Torg 5, 164 40 Kista

Vi introducerar Light & Design

Light & Design arrangeras i Stockholm, Kistamässan den 7-8 maj 2024. Det blir Nordens enda mötesplats där belysnings- och designbranschen förenas under ett ljus!

Light & Design har tidigare utmärkt sig som en framstående konferens på Elmässan Stockholm. Nu tar vi modigt steget ut på en egen bana. Vi ser fram emot att skapa en dynamisk mässa där utställarna får en unik möjlighet att framhäva sina senaste produktnyheter och knyta affärskontakter på ett effektivt sätt. Vår vision är att skapa en ny plattform för belysningsbranschen, som inte bara ger utställarna synlighet utan också främjar en givande affärsupplevelse för alla inblandade parter. Vi är övertygade om att denna nya fas för Light & Design kommer att ge mervärde till branschen.

Vår nya mässa, Light & Design, utgör en dedikerad mötesplats för belysningsbranschen, där fokus ligger på att lansera nyheter, innovationer och framsteg inom belysningsteknik. Mässans syfte är att vara en mötesplats där våra leverantörer sammanstrålar med besökare som besitter spetskompetens inom belysningsdesign. Vi strävar också efter att lyfta fram det senaste inom styrning och automation, vilket gör mässan till en katalysator för att driva utvecklingen framåt i branschen.

Mässan har tre levande miljöer där utställarna kan placera sina produkter. Det blir ett spännande inslag byggt för att väcka sinnerna hos betraktaren.

De tre miljöerna på Light & Design är:

  • Offentlig / Teknisk belysning
  • Designbelysning
  • Hållbar belysning

Genom lanseringen av Light & design, finns nu en arena som lyser upp ämnen som belysning, design och teknik, tre viktiga ämnen för ljuddesigners, arkitekter och andra som arbetar med ljussättning inom privat och offentlig sektor. Här kommer besökaren att få ta del av produktnyheter, inspirerande miljöer och ett hett seminarieprogram med både talare och workshops som lyfter hela belysningsbranschen.

Light & Design arrangeras den 7-8 maj 2024 på Kistamässan i Stockholm. Kolla in resten av hemsidan för att lära dig mer!